Откровения към хората от Новия век - част 2 ПДФ Печат Е-мейл

 

Предисловие на Записващия


През високосната година, явяваща се знакова за човечеството, често се случват събития, променящи или набелязващи промени в жизнения цикъл на всеки от нас, който живее на Земята.

През високосната година се полагат основите на бъдещето, невидимо за нас, но подвластно на Всевишния, на Небесния Отец.

През есента на 2004 г., съвсем неочаквано за мен, в моето Съзнание започнаха да постъпват мисли, формирани като текст с непозната за мен тематика. Тези текстове се предаваха в продължение на четири месеца и създадоха тази изумителна Книга, в която за първи път в историята на човечеството, Всевишният директно се обръща към нас, хората, живеещи на Земята в началото на новото хилядолетие!

 

 

Повече

 


 

 
Откровения към хората от Новия век - част 1 ПДФ Печат Е-мейл

 

Предисловие на Всевишния

За облекчаване съществуването на човека в Материалния свят, за обясняване на задачите му в този Свят и подготовката му за срещата с Мен, Аз ви предавам съвременното тълкуване на устройството на структурата на Света, в който се намират хората сега и устройството на структурата на Духовния Свят, в който те ще се окажат в края на земния си жизнен път.

Повече

 


 

 

 
Езотеричен пътеводител към свещените Седем Рилски Езера ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Целта на настоящото издание, явяващо се само проекция на Дългосрочен проект за сътрудничество, е да положи началото на КУЛТУРЕН ДИАЛОГ между всички, които милеят за Планетата Земя, както и за едно от най-свещените места върху нея – района на Свещените Седем Рилски езера. Иска се само едно, взаимно уважение почитане, взаимно изслушване, постоянно информиране и координация в името на съхраняване Планетата Земя. Майката земя повдига своите вибрации, за да може човечеството да се разбуди и осъзнае, посещението на свещените енергийни места на България спомага това, и най-вече Свещените Седем Рилски езера.

The purpose of this publication, which is only one aspect of a Long-term Cooperation Project, is to set the beginning of a CULTURAL DIALOGUE between those who care for the Planet Earth and one of its most sacred places, the Seven Sacred Rila Lakes. All we need is mutual respect, mutual understanding, constant coordination and exchange of information in the name of saving our planet. Mother Earth is raising its vibrations so that humanity can wake up and realise that visiting Bulgaria’s sacred places, which emanate energy – especially the Seven Sacred Rila Lakes – would help.

 

 

Прочети повече/Read more

 


 

 
Божествените Паласги ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Ако игнорираме безпредметния спор „за” и „против” съществуването на Атлантида и Атлантите, много лесно ще може да се проследи плавния преход от „Червената” към нашата „Бяла” човешка раса. Този епохален, продължил с хилядолетия процес е протекъл из целия свят, а не изолирано само в някои райони на света, но темата на тази книга налага да се ограничим в Евр-Азия, чиито стотици мегалитни паметници са достатъчно убедителни свидетелства за онзи период. Още при последните две Култури или Подраси на Атлантите /преди около 15-16,000 години/ започва видимото изсветляване на техните кожа, коси и очи. Този външен облик е познат на палеонталазите чрез мумиите открити на много места по света, но, поради непознаване на хронологията на човечешкото развитие, те по никой начин не ги свързват с „хипотетичните Атланти”, с които, въпреки безбройните насочващи факти, упорито отказват да се занимават.

 

Прочети повече

 


 

 
Българският народен езиков гений ПДФ Печат Е-мейл

 

 

С това дело бива продължена народническата традиция на братята Кирил и Методий, на Климент, Храбър, Козма, Паисий, Берон, Миладиновците, Пърличев, Раковски, Каравелов, Славейков, Ботев, Вазов, Яворов и плеядата други светила-будители на народа ни, у които творческите и борчески сили бяха съчетани с всеотдайна любов към род, език и народна чест.

И навярно не е безцелна случайност, а грижа на една правдива Промисъл, щото книгата за световна прослава на българския език да бъде дело на писател, който е издънка на стар български род, вкоренен от памтивека в сърцето на Македония.

И така, чрез непреходно духовно постижение, откриващо епоха в общочовешката наука за езиците, да се доутвърди безсмъртното право на българския народ над свещената за него – и само за него – македонска земя.

Непронизваем, вечен щит на Македония срещу всяко посегателство и разколебаване в бъдещето, и нов, неразрушим за ничия ръка паметник на нейното българство,

тази книга се посвещава на ЦЯЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, нейният далечен предавтор, чийто гений всред мрака на петвековно двойно робство е възвисил езика ни граматически над всички езици в света и, създавайки нашата най-голяма гордост пред човечеството, създал е ведно с нея подстъпа на мисълта за разрешаване всечовешката езикова проблема.

 

Прочети повече


 

Например о том, что в годы моей молодости, на Земле, самые хорошие трубки делали "Мамы и детки. 16 обучающих карточек" из пенки, либо верескового корня.

Кловз поднял голову, но и только остальные продолжали крепко держать его.

Потом "Мебель. 16 обучающих карточек" он постепенно стал видеть не так, как "Посуда. 16 обучающих карточек" всегда.

Глава про крокодила, сказал Джеф.

Старый хрыч Бассет ужинает в вельветовой домашней куртке, весь перед в пятнах от "Земноводные и пресмыкающиеся. 16 обучающих карточек" супа.

Теперь в любой момент моя атака прорвет твой защитный экран.

 
« НачалоПредишна1234СледващаКрай »

Страница 2 от 4