Семинари по цигун и работа със съзнанието ПДФ Печат Е-мейл

 

СЕМИНАРИ ПО ЦИГУН И ВЪТРЕШНА РАБОТА - РАБОТА СЪС СЪЗНАНИЕТО

 

Всеки уикенд – събота и неделя, екскурзия с приблизителен маршрут и програма като долупосочените:

Посещението ще бъде свързано с природата, енергийно място и възможности за енергийна и вътрешна работа там.

Тръгване 8 часа – площад Славейков, 11 часа – реката край Рибарица, упражнения от типа на Осем къса цветна коприна и други даоски упражнения, 13 часа – връх Васильов, медитация и молитва, 17 часа – Воденицата или Вагона – вечеря, 21 часа завръщане в София

Вариант втори с приспиване в Тетевен - комплекс Здравец или в Рибарица, в неделя програмата продължава с упражнения край реката и посещение на параклиса в село Бабинци над Тетевен, Острич, завръщане 17 часа в София, крайна спирка площад Славейков, водещ упражненията и лекциите по Цигун и работа със съзнанието – Стефан Калайджиев, в сайта на Хелиопол има книги по въпроса, групите са не повече от 7-8 човека, заниманията са непрекъснати в хода на провеждащата се екскурзия семинар, времето на медитациите и лекциите в потъналите от прах и астрална мръсотия градски аудитории изтече.

Цена на семинарите-екскурзии – заплащане на пътните – в случая до Рибарица 20 лева, и всеки си поема нощувката която е в рамките на не повече от 10 -15 лева . Лекциите и заниманията с упражнения са безплатни.

Записвания не по-късно от петък 17 часа.

 

Забележка: За семинарите екскурзия сред природата е необходимо всеки да е снабден с топло яке и леки туристически спортни обувки. За работата със съзнанието е необходимо човек да е настроен за вътрешна работа и да знае, че упражненията по цигун винаги вървят в паралел с работата на вътрешен план, че двете са неделими.