Кратък наръчник за ЕГРЕГОРИАЛНО окултно управление на ЧОВЕЧЕСТВОТО ПДФ Печат Е-мейл

 

Настоящата информация е адресирана до всички будни и събуждащи се българи, с пожелание – след като разберат механиката на управление в обществото, по която ги водят за носа, да престанат да се държат като стадо овце или овни, и всеки вън от стадото като излезе и стане преуспял овен или овца, да се радва, че е преуспял. Това трябва да се прекрати след като се узнае лютата егрегориална манипулация на обществото.

Преуспяващ българин може да бъде този, който успява да се реализира в собствената си страна, родината, като изпълни задачата в живота с която е дошъл тук на тази земя. Да, мисията на българина е трудна, и затова точно тук трябва да се устои, вместо да бяга от родната страна и търси евтин успех в странство. Напускането на България е за слабите души. Силните остават и по този начин препятстват разрушителния план за обезбългаряване на страната.

 

Повече

 


 
Парите без лихви и инфлация ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Безспорно, най-големият порок от всички, за днешното човечество, това е гордостта. Но съвсем до него в скалата на греховете седи алчността или сребролюбието. Съчетана в хода на времето с жаждата за власт и прекомерен контрол, т.е. управление над всичко, мания да бъдеш богоизбран.

Старозаветното упорито ръководство, от страна на „старозаветните водачи“ се оказа не даващо никакъв резултат в справянето с тези грехове. Нещо повече, под това водачество те разцъфтяха. Новозаветно водачество даже не бе допуснато през последните две хиляди години. Защо? Новият завет без похлупен от Стария завет в днешната Библия.

Ето един откъс, който ще осветли нещата за един лостовете, чрез който се осъществява днес жаждата за контрол и власт на едно малцинство, помислило се за богоизбрано, а за това, кой е авторът, нека любознателният читател сам прецени.

 

 

Прочети повече

 
Пътешествие в страната на Айкидо ПДФ Печат Е-мейл

 

Посвещава се на всички искрени и честни души, дръзнали да кажат твърдо „не“ срещу методите с които Старата култура се опитва да се увековечи. Време е за преход! Преход към Новото! Новите ценностни модели сега се коват и така се полагат основите на следващата Шеста основна раса!

Посвещава се на всички, които работят за Изгрева на Новата култура. Посвещава се на Пионерите на Новата култура, които под водачеството на Свети Иван Рилски и Учителя – Беинса Дуно като цяло, ще изградят рано или късно основите на Новите Изкуства, Новата лечителска наука и ще поставят началото на Новите природолечителски комплекси. Да бъдеш Пионер в епохата на Преход към Новата Култура, това е призвание, това е въпрос на чест и специален вътрешен избор.

Повече


Я тебе помогу спасти твою "Робин Гуд с оптическим прицелом. Снайпер -"попаданец"" шкуру, если ты спасешь мою.

Ее бедро, прижатое к горячему винилу, приобрело чрезвычайно волнующие "Книга №69. Про секс. Почему умный секс лучше, чем безумный" очертания.

То же самое и с нуклеидами в соответствии с направлением витков спирали "Феномен иппликатора Кузнецова. Энциклопедия игольчатого массажа. Уникальная система лечения различных заболеваний в домашних условиях" нуклеиновой кислоты.

Наконец, компьютер был включен в другую цепь, позволяющую выбрать наилучшую комбинацию анализа "Смерть как искусство. Книга первая. Маски" обстановки и ответной реакции.

Когда я повернулся, вошла Гленда, остановилась и побледнела.

Это шоу не идет уже лет десять.

 
Откровения към хората на Новия век - част 4 ПДФ Печат Е-мейл

 

Начало на Втория етап от подготовката на хората

1. Започва Новата година, приближаваща с още една стъпка Квантовия преход и началото на Преображението на човечеството.

2. Времето неумолимо приближава това Велико Преобразяване и подготовката, вече реалната подготовка, трябва да бъде започната с ускорено темпо.

3. Всичко, което Аз съм ви казал в последните текстове, следва да се разглежда като Програма за тази реалност, която се нарича практическа реализация на Моя План за превъплъщение на човечеството.

 

 

Повече

 


 

Кольтер знал, что последует дальше.

Один из лежащих на земле кентавров "Кикимора болотная. Роман" внезапно вскочил и нанес мощный удар передними копытами по голове одного из нападающих.

Блокгауз находился ближе к реке, на юге, а ближайшей внутренней постройкой была сторожевая башня.

Четвертого выстрела не было, "Лучшие блюда из духовки. Быстро и аппетитно" потому что мы вырвали ружье "Лук, хрен, чеснок. Едим и лечимся" из его рук и отбросили в сторону все это произошло мимоходом, когда мы проносились мимо, обрушиваясь на "Евангельские сюжеты в иллюстрациях Юлиуса Шнорр фон Карольсфелдьда" дверь домика.

Никто не покупает машин с килем!

Если бы Повелитель Нетопырей пожелал устроить ему ловушку, все это могло бы означать только ее.

 
Откровения към хората от Новия век - част 3 ПДФ Печат Е-мейл

 

Думите на Създателя и лъжепророците

1. Многократно вече ти казвах, че хората няма да приемат веднага не само Моите Думи, но и човека, осмелил се да каже, че получава тези Думи от Бога!

2. Хората все още не са готови да приемат Моето Обръщение към тях, затова ти трябва да бъдеш готов за отрицанието на всичко, което е свързано с Мен.

3. В такива исторически времена се появяват твърде много чувствителни хора и такива, които са способни да възприемат информация от „горе“ и всички те, според своята подготвеност или неподготвеност, заявяват своето право на чистота на контакта си с Висшия Разум, с Бога.

 

 

Повече

 


Пользуясь силой, которую он извлек из тени, он втолкнул в тень руку и плечо.

Он хотел, "Алгебра. 8 класс. Часть 1. Учебник. 6-е издание (комплект из 2 книг)" чтобы я помог "Русский язык. Русская речь. 5 класс. Учебник для общеобразовательных учреждений. 20-е издание, стереотипное" ему, но я сказал, что ему лучше пойти заняться онанизмом.

Когда стало смеркаться, он укрыл его одеялом.

Это было демоническое чудовищное тело, какое он сам некогда носил, оно все отчетливее вырисовывалось "Ее главная ошибка. Роман" вдоль стола, но самое ужасное у монстра не было головы.

Аспирин, никотин, кофеин, алкоголь.

Все это прекрасно, сказал "Свадебная шарада. Роман" я, настолько, насколько это реально.

 
« НачалоПредишна1234СледващаКрай »

Страница 1 от 4