Нашата Кауза ПДФ Печат Е-мейл
Четвъртък, 22 Януари 2015 12:04

 

Розова Зора - Тракия е сдружение от хора, решили със собствения си пример да подбудят обществото към добри действия, добри мисли и взаимопомощ към ближния.

 

Една от дейностите на сдружението е създаване и разпространение на здравословни храни за всички хора независимо от техния социален статус. Ние се стремим към холистичен здравословен продукт, повишаващ вибрациите на всеки човек така, че да е в резонанс с вибрациите на майката земя, вибрации водещи до повишаване на съзнанието и хармонизиране със изконната човешка потребност да израства духовно. Изборът да се храним здравословно е отговорност първо към самите нас и след това към цялото общество, защото нашият начин на хранене е свързан с нашето здраве и съответно с нашия ритъм на живот, самочувствие и принос към околните. Ако сме болни страдаме не само ние но и нашите близки, познати и обществото като цяло, понеже всички сме взаимосвързани. Нека не робуваме на био, веган, органик и подобни модни тенденции галейки своето его а направим нужните крачки просто да бъдем здрави.

 

Площадката за производство, която градим е само основата, на която ще стъпим за разпространение на духовно-нравствените ценности и приобщаване на хората към начина на живот, в който служенето и работата над себе си са основни приоритети.  Много е важно всеки от нас да направи своя личен избор, защото времето ни изтича и само с общи усилия можем да се подготвим към изпитанията, които ни предстоят и да трансформираме обществото от материалистично-разрушително към духовно-съзидателно!

 

 

Фотография - Интернет

 

 

 

 

 

Последно променен на Четвъртък, 29 Януари 2015 16:50